terug Een van de 265 verhalen

Toen ik mn ex geen 2e kans wilde geven stuurde hij een naaktfoto van me met mn gezicht erop.. erg slim I know naar mn HELE volglijst op insta midden in de nacht, gewoon persoon voor persoon. Werd uiteindelijk wakker gebeld rond 5 uur in de ochtend door een van mn vriendinnen en had sws al 20+ mensen die me screenshots hadden gestuurd. Ik had duizend volgers… mn insta was gewoon openbaar en iedereen heeft het gezien. Hij had het via een nep account gedaan en had me geblokkeerd dus ik vroeg iedereen hem te rapporteren en te melden maar insta deed hier niks aan, heb letterlijk 10 mailtjes gestuurd en gebeld maar nogmaals doen ze niks, heb een erg gelovige familie en veel broers dus als een van hun of hun vrienden dit had gezien was ik echt dood geweest. Dit is al 2 jaar geleden en tot de dag van vandaag bestaat dit insta account gewoon nog steeds. Social media moet hier veel harder tegen optreden.