terug Een van de 265 verhalen

Ongeveer een half jaartje geleden had ik flow met een jongen. Ik vertrouwde hem heel erg, alleen was hij heel toxic. Ik mocht sommige dingen niet aan naar buiten. Deed ik het wel dan werd hij heel boos. Soms liet ik voor de grap wel eens wat inkijk zien via het bellen. En hij liet dan ook wel, je weet wel zien. Blijkbaar is er een moment geweest dat ik helemaal zonder shirt voor de camera was. En hij heeft daar een screenshot van gemaakt. Het bewoog en ik keek niet in de camera dus ik wist zelf niet dat ik op de camera stond. Ik ben er nu een half jaar geleden achter gekomen en hij zegt dat ik me geen zorgen hoef te maken omdat we al vaker ruzie hebben gehad en als hij er foute bedoelingen mee had dat hij allang wat ergs ermee had kunnen doen. Ik ben gewoon zo bang dat het ooit uitlekt. Ik wil ook nog actrice worden. Wat nou als ik dat word en het word dan gelekt.